Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nden başkanlara ‘tebrik’ ziyaretleri

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ardından sorumluluk bölgelerinde bulunan belediyeleri de ziyaret ederek yeni seçilen ve tekrar göreve gelen belediye başkanlarına 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyeleri; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ardından Nazilli, Sultanhisar, Yenipazar, Bozdoğan, Kuyucak, Karacasu ve Buharkent Belediye başkanlarını da ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

Ziyaretlere; Başkan Özmen’in yanısıra Başkanvekili Timuçin Kılıç, Başkan Yardımcısı Ali Soydemir, Genel Sekreter Mehmet Kemal Altan ve Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Özbağcı ile Ayşe Aktaş katıldı.

İSTİŞAREDE BULUNULDU

Ziyaretlerde, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca ile halkın güvenini yeniden kazanarak üçüncü dönemine seçilen Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’a hayırlı olsun dilekleri iletilerek, belediyelerin yerel seçim süreci ve ekonomik durumlarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.

TANITIMA KATKI SUNACAK 

Yerel yönetimlerle işbirliği içinde olmayı ve yerel basına destek verilmesi gerektiği konusunda sürece katkı sunmak istediklerini belirten NGC Yönetim Kurulu Başkanı Özmen, yerel basının güçlendirilmesi ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı. Ziyaretler, yerel yönetimlerle iletişimin güçlendirilmesi ve Nazilli başta olmak üzere çevre ilçelerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlanması amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nden başkanlara ‘tebrik’ ziyaretleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin