Nazillililer, Hıdırellez Pikniği’nde buluştu!

Alevi Kültür Derneği Nazilli Şubesi ile Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Hıdırellez Pikniği, tüm Nazilli’yi biraraya getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınarbaşı Mahallesi, Hıdırellez Pikniği’ne evsahipliği yaptı. Alevi Kültür Derneği Nazilli Şubesi ile Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Hıdırellez Pikniği’ne; CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen ve ilçe yönetimi, önceki dönem CHP İlçe Başkanı Naim Atmaca, Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve ilçe yönetimi, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, çeşitli STK ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Pikniğe katılanların ‘Hıdırellez Bayramı’nı kutlayan Alevi Kültür Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Halit Civlez, “Geçmişten günümüze Hıdırellez’in bizim toplumumuz için, Anadolu’da önemli bir yeri var. Bizi yalnız bırakmayan protokole ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Hıdırellez Pikniği’ne katılan Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik de, “Bolluk ve bereketin arttığı, bizlere baharı müjdeleyen Hıdırellez Bayramı’nızı en içten duygular ile kutlarken, tüm dua ve dileklerinizin kabul olmasını dilerim.” dedi.

Kimi vatandaşların kendi imkanlarıyla mangal yaptığı piknikte; sandalye kapma, halat çekme, çuval yarışı, yoğurt yeme gibi renkli etkinliklerin yanı sıra türküler söylendi, halaylar çekildi, zeybek oynandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazillililer, Hıdırellez Pikniği’nde buluştu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin