‘Lütfü Selek Vefa Konseri’ duygulandırdı!

Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Kurucu Şefi Lütfi Selek onuruna ‘Vefa Konseri’ gerçekleştirildi. Geçirdiği kaza dolayısıyla geceye katılamayan Şef Lütfi Selek, gönderdiği mesajında herkese teşekkürlerini sundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi tarafından, Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda “Lütfü Selek Vefa Konseri” düzenlendi. Sağlık sorunları nedeniyle geceye katılamayan Lütfü Selek’in onuruna düzenlenen konsere; eşi Güncü Selek, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, belediye meclis üyeleri, Lütfü Selek’in dost ve arkadaşları, eski koro üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Şefliğini koronun en eski üyelerinden olan İbrahim Bilgenoğlu, sunumunu Yücel Bildiren’in yaptığı konser, iki bölümden oluştu.

Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Kurucu Şefi Lütfü Selek’in duygu dolu hayat hikayesinin anlatıldığı slaytın son bölümünde Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunun kuruluşu dönemin Belediye Başkanları isimleri ile birlikte anıldı.

Lütfü Selek’in kızı Hüma Selek Dereli’nin de yer aldığı koronun, geçmişten günümüze en güzel ve en çok dinlenen muhteşem eserleri seslendirdiği konserde dinleyiciler de şarkılara eşlik etti.

SELEK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Kendisi için düzenlenen vefa gecesinde bulunamayan Lütfü Selek’in duygularını ifade ettiği yazılı mesajı, programın sunucusu Yücel Bildiren tarafından okundu. Yaşadığı kaza sonucu önce hastanede, sonra da evinde tedavisi devam eden ve Şef Lütfü Selek, gönderdiği mesajında; adına düzenlenen konseri onurlandıran konuklara, sazı ve sözü ile eserleri seslendiren sanatçılara, organizasyonu gerçekleştiren dostlarına, Nazilli Devlet Hastanesi yöneticilerine ve konserin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’e teşekkürlerini sundu.

Konser sonunda sahneye davet edilen Güncü Selek, böyle bir gecenin düzenlenmesinden dolayı duygu dolu teşekkürlerini ifade etti.

HOCAMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM!

Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, koro şefi İbrahim Bilgenoğlu ve Yücel Bildiren’e çiçek takdim etti, ardından da tüm koro üyelerine onur ve teşekkür belgelerini verdi.

Başkan Tetik’in çok istemesine rağmen önemli bir toplantısı nedeniyle böyle bir geceye katılamayışının üzüntüsünü yaşadığını aktaran Yılmaz, “Türk Sanat Müziği korosunu kuran, bugünlere kadar getiren ve yaşatan büyük usta Lütfü Selek hocamıza sonsuz teşekkürlerimi arz etmek istiyorum. Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile Allah’tan acil şifalar diliyor, en kısa zamanda Belediye Başkanımız Sayın Tetik ile kendisini ziyarete gideceğiz. Bu gece, konserin içinde yer alan değerli koro sanatçılarına, saz sanatçılarımıza, şef İbrahim Bilgenoğlu’na, Yücel Bildiren beyefendiye ve belediye personelimizin tümüne sonsuz teşekkürler ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Lütfü Selek Vefa Konseri’ duygulandırdı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin