CHP’li vekiller Başkan Tetik’i ziyaret etti, partililerle buluştu!

CHP Aydın Milletvekilleri, ‘Zafer Turu’ kapsamında CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Ziyaretin ardından milletvekilleri, İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Aydın Milletvekilleri; Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ile birlikte öğlen saatlerinde ilk olarak Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’i makamında ziyaret ettiler. İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen ve belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği CHP’li Milletvekilleri belediye ziyaretinin ardından, ilçe binasına geçerek partililerle bir araya geldiler.

Belediye Başkanı Tetik’in de katıldığı ziyarette, İlçe Başkanı Ökmen, çok başarılı geçirdikleri seçim sürecinin ardından artık umutlarını iktidar yolculuğu ile taçlandırmak istediklerini ifade ederek, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen ve her daim yanlarında olan Milletvekilleri ve İl Başkanı Saatçi’ye teşekkürlerini sundu.

İl Başkanı Saatçi de, zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını, zorlu ama çalışmalarıyla kolaylaştırdıkları bu süreci zaferle sonuçlandırdıklarını belirterek, 30 yıl sonra Nazilli’de tekrar sosyal demokrat Cumhuriyet Halk Partili bir belediye ile buluştuklarını ifade etti.

BU BAŞARIYI BİR BÜYÜK BAŞARIYA TAŞIYACAĞIZ!

Milletvekili arkadaşlarının konuşmayı kendisine bıraktığını ifade ederek sözlerine başlayan CHP Milletvekili Bülent Tezcan, 17 ilçenin 13’ünü aldıklarını, büyükşehirde ise artık markalaşan Topuklu Efe’nin güven tazelediğini belirterek, geze geze ziyaretleri bitiremediklerini söyledi.
Tezcan şunları söyledi: “Hepinize çok teşekkür ediyorum; yüzümüzü güldürdünüz, yüzümüz güldü. Herkesin ortak dayanışma ve emeğinin sonucu güzel bir sonuç aldık. Şimdi bu güzel sonucu inşallah bundan sonraki genel seçimlerde taçlandırma zamanı. Yolculuk bitmedi, daha büyük bir zafer için yolculuğa devam ediyoruz. 17 ilçe artı büyükşehir belediyesi ile toplam 18 belediyeden 14’ünü kazandığımız bu seçimde bir tek üzüntümüz var; o da 18’de 18 yapamamış olmak. İnşallah onu da önümüzdeki seçimde telafi edeceğiz.”

SEÇMEN KARŞILIĞINI SİZE SANDIKTA VERİYOR!

Tezcan, konuşmasının devamında; “Toplumla siyaseti bütünleştirebilirseniz, milletin beklentisini anlayıp dinleyip ona göre pozisyon alabilirseniz, seçmenin beklentisine uygun adımlar atmasını bilirseniz, siyasette yürüyüşünüzü kendi ikbal ve istikbaliniz için değil toplam ihtiyaca göre toplumun tümünü kucaklayacak bir siyaset üreterek yapabilirseniz, kadroları yenileyebilir gençleştirebilirseniz, bilimin teknolojinin aklın emrettiği şeyleri yapabilirseniz, Atatürk’ün dediği gibi ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’ deyip bilimsel yöntemleri siyaset yapma aracı olarak en etkili şekilde kullanırsanız, ölçme değerlendirme anket gibi 21. yüzyılın bilim ve teknolojisinin bütün olanaklarını kendi kişisel hırs ve kaprislerinizden arınıp gerçekten sonuca odaklı şekilde kullanabilirseniz, toplumda esaslı bir güven tablosu yaratabilirseniz, seçmen karşılığını size sandıkta veriyor. O yüzden Genel Başkanımız başta Özgür Özel olmak üzere, MYK’dan başlamak üzere tüm örgütlerimize bir teşekkür borcumuz var. Bu borç, bitmiş bir işin borcu değil, defteri kapatmadık, tüm hedeflerimizi o deftere yazdık ve önümüzdeki ilk genel seçimlerde açıp, bu başarıyı bir büyük başarıya taşıyacağız. Belediye başkanlarımıza güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZDAN YATIRIM KREDİSİ ALDIK!

Tezcan, “Bu seçim ittifakı masabaşı ittifakı değil, tabanda ittifak. Tabanda sağlanan ittifakın adına da Genel Başkanımız ‘Türkiye İttifakı’ dedi ve seçmende karşılık buldu. 315 ilçe, 21 il, 14 büyükşehir ve 59 belde olmak üzere toplam 409 belediyeyi kazandık. 47 yıl sonra CHP, %38 ile ilk defa birinci parti oldu. AK Parti kurulduğundan bu yana ilk kez seçim kaybetti. Bu sonuçlar bizi şımartmayacak. Bu bir zafer değil, bu bir güçlü toplumsal destek, bir yetki almak. Bir siyasi mücadelede seçimi kazandık, bunu bir zafer edasıyla değil, Türkiye’nin ihtiyacı olan bir seçim kazancı olarak anlıyoruz. Genel Başkanımızın benzetmesiyle; seçmen bize kredi verdi ama tüketici kredisi değil. Bu kredi, bir yatırım kredisi! Bu kredi ile geleceğe yatırım yapacağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li vekiller Başkan Tetik’i ziyaret etti, partililerle buluştu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin