‘Duygu Bayhan Uzlaşı Parkı’ için ilk kazma vuruldu…

Nazilli Belediyesi ile Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu arasında imzalanan protokol kapsamında Zafer Mahallesi'nde yapılması planlanan 'Duygu Bayhan Uzlaşı Parkı' için çalışmalar başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zafer Mahallesi 1730 Sokak’ta hayata geçirilmesi planlanan ‘Duygu Bayhan Uzlaşı Parkı’nın yapım çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşık 2 bin 100 metrekare alanda kurulan parkın, kenar bordür taşları döşenerek stabilizesi gerçekleştirildi.
İçerisinde çocuk oyun alanı, fitness bölümü, yeşil alan ve oturma noktalarının yer alacağı park; peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete açılacak.

DUYGU BAYHAN’IN İSMİNİ BURADA YAŞATACAĞIZ!

Parkın yapımı esnasında alandaki ağaçların korunması için titizlikle çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Nazilli’de kişi başına düşen yeşil alanın artırılması, halkımızın sosyalleşebileceği alanların daha kapsamlı hale getirilmesi ve çocuklarımızın güvenle oynayabileceği alanların çoğaltılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, geçtiğimiz Şubat ayında Belediye Meclisi’nde alınan kararla, trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Nazilli Adliyesi personeli Duygu Bayhan’ın isminin yaşatılacağı parkımızı en kısa zamanda kullanıma açmayı hedefliyoruz. İnşallah kızımızın adı bu parkta yaşayacak.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Duygu Bayhan Uzlaşı Parkı’ için ilk kazma vuruldu…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin