“Çocuğumun programında gördüğüm uygunsuzlukları dile getirdim!”

MESEM Müdürü Alperen Kılıç, 23 Nisan paylaşımının ardından, hakkındaki haberlere yazılı bir açıklama ile cevap verdi: "Tüm etkinlikleri ve programları hedef almış gibi gösterildim. Kendi çocuğumun programında gördüğüm uygunsuz durumları dile getirdim sadece."

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm yurtta olduğu gibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nazilli’de de coşkuyla kutlandı. Hem TBMM’nin açılışının yıldönümü hem de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayram günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, MESEM Müdürü Alperen Kılıç’ın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, gündeme damga vurmuştu.

Meclis önergesine dahi konu olan paylaşımının ardından çeşitli STK’larca hakkında suç duyurusunda bulunulan Kılıç, yazılı bir açıklama yaptı…

HEDEF GÖSTERİLMEKTEYİM!

“Değerli dostlarım! Hakkımda yürütülen kara propaganda, itibarsızlaştırma ve karalama kampanyasına karşı gerekli hukuki adımları atmaya başladık. Yalan yanlış bilgilerle ismim, fotoğraflarım, kurum adım kullanılarak hedef gösterilmekteyim. Bunu yapanlar hakkında gerekli yasal işlemleri başlattık. Tüm etkinlikleri ve programları hedef almış gibi gösterildim. İftira kampanyasına alet olan herkes için mahkeme yoluyla hakkımı arayacağım. Tazminat dahil olmak üzere. Hiç kimse benden izinsiz bilgilerimi, fotoğraflarımı kullanarak beni karalayamaz. Bir kişi hariç, kimse beni arayıp fikrimi, neyi kastettiğimi sormadı. Hemen idam edildim. Kendi çocuğumun programında gördüğüm uygunsuz durumları dile getirdim sadece. Başka törenleri bilemem. Gittiğim, gördüğüm yanlış durumları yazdım tek cümleyle. Gazetecilik; araştırma ve soruşturma ister. Beni aramadan sormadan bir dünya haber yapıldı. Hepsini çıkardım, hepsi tespit edildi. Gerekli adımlar atılacak. Gerçek haber peşinde koşan hakkaniyetli basın mensuplarına selam olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Çocuğumun programında gördüğüm uygunsuzlukları dile getirdim!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin