CHP Nazilli İlçe Başkanlığı da 23 Nisan’ı İstasyonda kutladı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İstasyon Meydanı'ndaki resmi programın ardından CHP Nazilli İlçe Başkanlığı da bir program düzenledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, İstasyon Meydanı’nda düzenlediği programla kutladı.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in de katıldığı programa; CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği İlçe Yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Başkan Ökmen, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Zor günlerin kahramanı, imkansız şartların mucizesi, olmaz denileni başaran liderin izinde bugün gelinen noktada gönül birlikteliğini Türkiye İttifakı altında kurarak yeni umutlara yeni yolları hep birlikte açtıklarını ifade eden Başkan Ökmen, Anadolu’nun tüm damarlarında milli mücadele ruhunu ilmek ilmek işleyerek bir milletin yeniden nasıl ayağa kalktığını yeniden hatırlattıklarını dile getirdi.

Başkan Ökmen, konuşmasında şu ifadeleri kullandı…

BÜYÜK MÜCADELEMİZİ MİLLETİN TEVECCÜHÜ İLE TAÇLANDIRDIK! 

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir şiarını; kadın, erkek; genç yaşlı demeden, Türk Kürt, Alevi Sünni demeden cephede omuz omuza aynı topraklarda, ay yıldızlı Türk bayrağı altında yaşamak için verilen mücadeleyi hatırladık. İnanmanın, inancın, bizi biz yapan değerlerin bütünleştiği yerel seçimlerde yaşanılan değişim ile birlikte artık yeni bir yolculuğa başladık. Büyük mücadelemizi milletimizin tercih ve teveccühü ile taçlandırdık. Büyük liderimizin devrimleri ile özgür ve tam bağımsız Türkiye hayalinin bugün öncüleri olarak; Anadolu’ya, Anadolu’nun bacasının tüttüğü ocaklara, kadınlarımızın kahkahalarına, gençlerimizin hayallerindeki yolculuğa, çocuklarımızın yarınlarına, birlikte yaşayıp yaşlandığımız coğrafyaya güneş gibi doğduk ve umut olduk.”

ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜŞÜ HEP BAYRAM OLSUN!

“Babadan oğula geçen saltanat yönetiminin terk edildiği, egemenliğin tek elden alınarak millete teslim edildiği 23 Nisan tarihini, her daim anlatmaya ve kutlamaya devam edeceğiz. Sevginin elçileri, yarınlarımızın sahipleri; gözlerinden sevinç, kalplerinden baharı saçan çocuklarımız, gülüşünüz hep bayram olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bu vesile ile başta kurucumuz ve kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi saygı ve minnet ile anıyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Nazilli İlçe Başkanlığı da 23 Nisan’ı İstasyonda kutladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin