Saadetlilerden Başkan Tetik’e ziyaret

Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik'i ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Nazilli Belediye Başkanlığı yarışını kazanan Dr. Ertuğrul Tetik’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Bu kapsamda Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Melezoğlu, Taha Alperen Bektaş, Mustafa Güyüm, Şevki Konuklar, Orhan Savran ve Gelecek Partisi Nazilli İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı ile birlikte, Başkan Tetik’i ziyaret ettiler.

Misafirlerini kapıda ‘hoşgeldin’ diyerek karşılayan Başkan Tetik, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nezaketlerinden dolayı Başkan Kırca, Başkan Dokumacı ve arkadaşlarına teşekkür etti.

‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Başkan Kırca da; misafirperverliği, samimiyeti ve yapılan çalışmalarla alakalı paylaştığı fikirleri dolayısıyla Başkan Tetik’e teşekkür ederek, bu meşakkatli görevde Nazilli’nin menfaatinin gözetildiği her işte her daim yanlarında olacaklarını belirterek, başarılar diledi.

Ziyaret, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Saadetlilerden Başkan Tetik’e ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin