Değişim, Saadetin merkezinden tüm Türkiye’ye yayılacak!

Seçim sonrası ilk değerlendirme toplantısı için Yönetim Kurulu Üyeleriyle ilçe binasında düzenlenen kahvaltı programında biraraya gelen Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, genel başkanın değişimiyle başlayacak yeni süreçte, tüm teşkilatların kongreye giderek yenileneceğini söyledi. Kırca, “Eksiklerimizi tamamlayacak, yanlışlarımızı düzeltecek ve yeni isimlerle birlikte en iddialı, en güçlü, en büyük parti olma hedefimizle seçimlere doğru yola çıkacağız.” dedi.

featured
rbt
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilk değerlendirme toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Kahvaltılı toplantıya; İlçe Başkanı Vahap Kırca, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı, partinin 31 Mart Seçimleri’ndeki Belediye Başkan Adayı Murat Melezoğlu ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Seçimlerin ardından düzenledikleri bu ilk toplantıda hem değerlendirmelerde bulunmak hem de değişimin dillendirildiği bu süreçte fikir alışverişinde bulunmak için biraraya geldiklerini ifade eden İlçe Başkanı Kırca, seçim sürecinde yanlarında olan, destek veren herkese tek tek teşekkür etti. Seçimlerin, partilerin karnesi olduğunun altını çizen Kırca, sonuç ne olursa olsun, herkesin imkanı ölçüsünde elinden geleni yaptığını ve bir seçimi daha yüzlerinin akıyla tamamladıklarını ifade etti.

DEĞİŞİM GENEL BAŞKANLA BAŞLAYACAK!

Başkan Kırca, şunları söyledi: “Biten bir seçimin ardından, bugün düzenlediğimiz kahvaltı ile yeni dönemi başlatıyoruz. Bu noktadan sonra bizim yapacağımız iş; nerelerde hata yaptık, yanlışlarımız ve eksiklerimiz nelerdir, bir sonraki seçimde neler yapmalıyızın cevaplarını bulmalıyız. Bu süreçte, Genel Merkezimiz acil bir kararla tüm teşkilatların kongrelerinin iptal edilmesini isteyerek, hemen Genel Başkan seçimlerine gidileceğini açıkladı. Genç bir kardeşimizin seçileceği ve bayrağı devraldıktan sonra teşkilatların kongrelerinin yapılacağı açıklandı. Tüm bu yaşananlarla birlikte bir sonraki seçime de dopdolu bir şekilde hazırlanacağız. Eksiklerimizi tamamlayacak, yanlışlarımızı düzeltecek ve adaylarımızla birlikte en iddialı, en güçlü, en büyük parti olma hedefimizle seçimlere doğru yola çıkacağız.”

GENÇ VE DONANIMLI KARDEŞLERİMİZ GÖREVİ DEVRALSIN!

“Bundan sonra da sık sık biraraya gelecek, istişarelerde bulunacağız ama ben şuna inanıyorum; değişiklik hem ilçede hem ilde hem de tüm Türkiye’de başlamalı. Artık yeni isimler, yeni yüzler gelmeli. Kadrolar tamamen değişmeli ve ben bu değişimle birlikte başarının geleceğine inanıyorum. Yorulmuş parti, yorulmuş insanların yerine taze kan, taze heyecanlar getirecek genç ve donanımlı kardeşlerimizin bu görevleri devralması gerekiyor. İnşallah önümüzdeki ay, Aydın İl Divan Toplantısı’ndan sonra hep beraber yavaş yavaş bu değişikliğe gideceğiz inşallah. Ve Genel Merkez’de de iyi olacağını düşündüğümüz bir isimle iktidar olmak için mücadelemizi vereceğiz. Biz aile olarak çok güzel ve çok güçlü bir aileyiz. Biz hep beraber olmaya devam edelim, birbirimizden kopmayalım ve hep diri kalalım.”

Gelecek Partisi Nazilli İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı ve Belediye Başkan Adayı Murat Melezoğlu’na bu süreçteki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Kırca’nın konuşmasının ardından kahvaltıya geçildi. Kahvaltılı toplantı, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tosun’un duasıyla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Değişim, Saadetin merkezinden tüm Türkiye’ye yayılacak!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin