Nazilli Belediyesi ilaçlama ekipleri 12 ay 24 saat sahada olacak!

Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekiplerinin ilçe genelinde 6 araç ve 16 personelle ULV ilaçlama çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Tetik, “Belediyemiz tüm ekipleriyle 12 ay boyunca 24 saat hizmet vermeye devam edecektir.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazillili vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi ve olası hastalıkların önüne geçebilmek için periyodik aralıklarla gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları, hava sıcaklığının erken başlamasıyla hız kazandı.

Pazaryerleri, çöp konteynerleri, logar alanları, kurutma kanalları gibi yerler başta olmak üzere tüm sulak alanlar ve bataklıklarda çalışma yapan ekipler, insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlarla sivrisinek ve karasinek mücadelesini sürdürüyor.

HAVALARIN ISINMASIYLA İLAÇLAMA ERKEN BAŞLADI!

İlaçlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, sıcakların artışıyla ULV çalışmalarına bu yıl erken başladıklarını belirterek, belediyenin tüm ekipleriyle sahada olduklarını söyledi.

12 ay boyunca ilaçlama çalışmalarının devam edeceğini belirten Tetik, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın özellikle yaz aylarında rahat etmesi için kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bildiğiniz gibi sivrisinek insan sağlığına da zarar verir. Bu durumu yaşamamak için biz bu tarihlerden itibaren başlatıyoruz. Belediyemiz tüm ekipleriyle 12 ay boyunca 24 saat hizmet vermeye devam edecektir. Hemşehrilerimizin rahatı için bizler her şeyi yapmaya hazırız.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi ilaçlama ekipleri 12 ay 24 saat sahada olacak!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin