Ümit Sanlav, Gazete Nazilli’de!

Türkiye’nin en çok tanınan Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, Gazete Nazilli ailesine katıldı. Sanlav, makaleleriyle artık gazetenazilli.com.tr ve Gazete Nazilli sayfalarında...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazete Nazilli, güçlenerek büyümeye devam ediyor. “Nazilli’nin Gazetesi…” mottosuyla yayın hayatına ‘merhaba’ diyen Gazete Nazilli, Yatırım Uzmanı Cengiz Serinkan ve Eğitimci-Yazar Alperen Kılıç’ın ardından, yazar kadrosuna dev bir ismi daha ekledi.

Sosyal Medya Araştırmacısı olan ve halen İstanbul Aydın Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevinde bulunan Ümit Sanlav, yazılarıyla bundan böyle Gazete Nazilli sayfaları ve www.gazetenazilli.com.tr haber portalında okurlarımızla buluşacak.

GÜNDEMİ BİRLİKTE DEĞERLENDİRECEĞİZ!

Türkiye’nin en nadide beldelerinden biri olan Nazilli’de Nazillililerle buluşacak olmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, Gazete Nazilli’nin deneyimli ekibi ile birlikte Nazillililerle olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Sanlav, şu ifadeleri kullandı: “Gazete Nazilli platformlarında artık hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan sosyal medyayı değerlendirecek, Türkiye gündeminin sosyal medya yansımalarını konuşacak, sosyal medyanın gündemini siz değerli Nazillililerle paylaşacağız. Sizden tek ricam; sadece tek taraflı iletişim değil, sadece benim yazdıklarımı okuyarak değil, karşılıklı geri bildirimlerle bu sayfayı renklendiriniz. Lütfen öneri ve görüşlerinizi benimle paylaşın. Sosyal medyanın da en büyük artılarından olan interaktif iletişimle bu sayfamızı birlikte yönetelim, birlikte güçlendirelim.”

BİLGİ, BİRİKİM, TECRÜBE: ‘ÜMİT SANLAV’

Önemli bir ismi daha yazar kadrosuna katmış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden İmtiyaz Sahibimiz Mehmet Kamış, “Türkiye’de sosyal medya alanında yazılmış ilk kitabın (Sosyal Medya Savaşları) yazarı da olan sevgili ağabeyim Ümit Sanlav ile İstanbul’da yıllarca medya sektöründe birlikte çalışma fırsatım oldu. Hem alanında sahip olduğu bilgi, birikim ve tecrübesi hem de Türkiye çapında tanınmış önemli bir isim olması dolayısıyla, Sanlav’ın yazar ailemize katılmış olmasından büyük memnuniyet duymaktayım” dedi.
Ortalıkta ‘sosyal medya uzmanıyım’ diye gezen bazı isimlerin de örnek alabilecekleri, kendini geliştirmeleri adına faydalanabilecekleri Ümit Sanlav’ın değerli bir isim olduğunun altını çizen Mehmet Kamış, “Şahsım ve Gazete Nazilli’nin değerli okuyucuları adına kendisine ‘hoş geldin’ diyor, kaleminden dökülecek değerli fikirleri ve paylaşımları için şimdiden kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Alanında uzmanlaşmış üç değerli ismi daha çok yakında Gazete Nazilli okurlarıyla buluşturacaklarını söyleyen Mehmet Kamış, “Fikir dünyamızın çıtasını yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ümit Sanlav, Gazete Nazilli’de!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin