1. TURİZM FUARI, kapılarını açtı!

Turizm Haftası münasebetiyle Aydın Valiliği koordinesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen ve bir hafta sürecek olan 1. TURİZM FUARI kapılarını açtı. Vali Canbolat, “Farklı arayış ve beklentilere cevap veren Aydın, büyük bir turizm potansiyeli taşımaktadır.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15-22 Nisan Turizm Haftası, ülkemizin dört bir köşesinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Zengin tarihi ve değerli kültür birikimiyle her yıl milyonlarca misafire ev sahipliği yapan ve Türkiye turizminin önde gelen merkezlerinden olan Aydın’da da Valilik koordinesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliğe; Vali Yakup Canbolat, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Vali yardımcıları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikler kapsamında ilçe belediyeleri ve İl Halk Kütüphanesi başta olmak üzere, yöresel dernekler ve odaların açtıkları stantları gezen Vali Canbolat ve katılımcılar, ikramların tadına baktılar, çeşitli el sanatları ve antika ürünleri inceleyerek bilgi aldılar.

AYDIN, BÜYÜK BİR TURİZM POTANSİYELİ TAŞIMAKTADIR!

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen açılış etkinliği, Dr. Hidayet Sayın Sahnesi’ndeki programla devam etti. Programda konuşan Vali Canbolat, “Farklı arayış ve beklentilere cevap veren Aydın, büyük bir turizm potansiyeli taşımaktadır.” dedi.

İlk kez düzenlenen fuara dikkat çekerek Aydın’ın turizmdeki yeri hakkında açıklamalarda bulunan İl Turizm Müdürü Ahmet Demir, dağlarından yağ, ovalarından bal akan Aydın’dan hitap etmenin gururunu yaşadığını ifade etti. Demir, “Kentimizin tarihi ve kültürel açıdan zenginliği, turizmdeki önemini oldukça arttırıyor. Sahip olduğumuz bu değerleri, profesyonel hizmet anlayışıyla birleştirdiğimiz zaman, dünya turizminde hak ettiğimiz noktalara ulaşmamız mümkündür.” şeklinde konuştu.

Çeşitli dallardaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali Canbolat’ın takdim ettiği programda, öğrenciler ayrıca çeşitli performanslar sergilediler.

Turizm Fuarı, 22 Nisan’a kadar misafirlerini ağırlayacak.

    0
    mutlu
    Mutlu
    0
    _zg_n
    Üzgün
    0
    sinirli
    Sinirli
    0
    _a_rm_
    Şaşırmış
    0
    vir_sl_
    Virüslü
    1. TURİZM FUARI, kapılarını açtı!

    Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

    Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bizi Takip Edin