CHP Nazilli’de çifte bayram coşkusu

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı, düzenlediği bayramlaşma programı ile hem bayramı hem de seçim zaferini birlikte kutladı. Programda konuşan CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, “Kenetlendiğimizde çok güzel işler başarıyoruz. Bu tutum ve davranışlarımızı sürdürerek Nazilli’de oylarımızı katlayacağız ve genel seçimlerde de CHP’li bir Cumhurbaşkanıyla ülkemizi yöneteceğiz” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Bayramı dolayısıyla Hangar Cafe’de bir program düzenleyen CHP Nazilli İlçe Başkanlığı, hem bayramlaştı hem de seçim zaferini kutladı. İki bayramı bir arada kutlayan CHP’nin programına; Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Başkanvekili Serkan Sevim, Başkan Yardımcıları Kadir Mutlu ile Selahattin Yılmaz, Encümen Üyesi Erhan Algan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Cavide Hikmet Çakırlı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz, önceki dönem İlçe Başkanı Naim Atmaca, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Programda konuşan İlçe Başkanı Ökmen, bayramın tüm vatandaşlara mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak, seçime yönelik değerlendirmelerde bulundu.

GENEL SEÇİMLERDE CUMHURBAŞKANIMIZ CHP’Lİ OLACAK!

Çalışmalarının karşılığı olarak partisinin Nazilli, Aydın ve Türkiye’de tarihi bir zafer kazandığını belirten Ökmen, şunları söyledi: “Genel seçimlerden sonra insanlarda umutsuzluk vardı ama yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayımızla, örgütümüzle ve halkımızla birlikte gece-gündüz çalışarak, umut ettik. Çalışmamızın karşılığı olarak hem Nazilli’de hem Aydın’da hem de Türkiye’de tüm haritayı kırmızıya boyadık ve tarihi bir zafere imza attık. Bu anlamda seçim sürecinde gösterdiğiniz özveri, çaba ve mücadele için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin her zaman daim olmasını diliyorum. Bu seçim süreci bize gösterdi ki; ayrışmadan yönetildiğimizde, birlik olduğumuzda, kenetlendiğimizde çok güzel işler başarıyoruz. Bundan sonra da Nazilli’de çok daha fazla çalışarak hem oylarımızı daha çok katlayacağız hem yerel seçimlere hazırlanacağız hem de genel seçimler geldiğinde cumhurbaşkanımız CHP’li olacak.”

Konuşmasının sonunda Ökmen, şeker tadında bir bayram temennisiyle; birlik beraberliklerinin devam ettiği nice güzel, huzurlu, mutlu, sağlıklı ve umutlu bir bayram diledi.

Çok güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ve hep birlikte inanılmaz çalıştıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, bu sefer her bir kişinin Nazilli Belediyesi’ni almak için çok inandığını dile getirdi. Tetik, şu ifadeleri kullandı…

30 YIL SONRA KAZANDIK, 50 YIL VERMEYECEĞİZ!

“Nazilli’de 30 yıl sonra kazanmak için hep birlikte çalıştık, inanılmaz destek gördük, gücümüzü gördük. Biz gerçekten çok güçlüyüz. Bugün buradaki şu görüntü bize gösteriyor ki; hani nasıl 30 yıl gelememiştik ya, 50 yıl biz bu işi bir daha vermeyeceğiz arkadaşlar. Verdiğimiz mücadeleden dolayı hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Sokaklarımız bayram olmasa dahi bayram yerine dönüştü. İnsanların gözleri, yüzleri gülüyor. İnsanlar çok mutlu oldu, gerçekten insanlar bizi bekliyormuş, yani bizim gelmemizi can-ı gönülden diliyorlarmış. Ve bu mutluluğu onların yüzlerinden okuyorum.”

NAZİLLİ İÇİN ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ!

“Ama burada bize bir sorumluluk düşüyor. Kaç yıl sonra bu mutluluğu onların yüzlerine verebildiysek şayet, bizden çok beklenti var demektir. İnsanlarımızın beklentisi; maddi beklenti değil bu, insanlar sevgi istiyor, onları insan yerine koymamız ve insan gibi konuşmamızı istiyorlar, onları Nazilli’de bir söz sahabi olduklarını hissettirmemizi istiyorlar. İnanın sadece bunu istiyorlar ve biz de bunun farkındayız. Bizlere çok büyük sorumluluk düşüyor. Bu insanlara, nasıl bir ilişki içinde olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Tabii ki Nazilli için çok güzel işler yapacağız. Hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin çalışacağız. Yüce Önderimiz nasıl tüm ülkeyi kucakladıysa, arkadaşlar biz de Nazilli’de küçük çapta da olsa bunu başardık. Biz herkesi birleştirdik, biz zaten buyuz. Biz bu memleketin, dolayısıyla Nazilli’nin yapı taşıyız. Ve o taş geldi Nazilli’nin temeline oturtuldu. Bundan sonra hep beraber o güzel Nazilli binasını yükselteceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Nazilli’de çifte bayram coşkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin