AK Partili Beyazıt, hem bayramlaştı hem de özeleştiri yaptı!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP'nin ardından ikinci olarak sadece 11 Belediye Meclis üyeliği kazanan AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı'nda sade bir bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende konuşan İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, hem partililerin bayramını kutladı hem de özeleştiride bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli’de seçimin ikinci partisi olan AK Parti’de bayramlaşma töreni, sessiz sedasız gerçekleşti. İlçe Başkanlığı binasında; İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, önceki dönem Milletvekilleri Ahmet Ertürk ile Bekir Kuvvet Erim, önceki dönem belediye başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş, Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partili vatandaşların katıldığı bayramlaşma töreninde, morallerin bozuk olduğu gözlendi.
Kısa bir konuşma yaparak, katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden İlçe Başkanı Beyazıt, özeleştiride bulundu. Beyazıt, şunları söyledi…

25 BİN SEÇMENİMİZ SANDIĞA GİTMEDİ!

“Göreve başladığım günden bu yana yaklaşık bir seçimin de tekrarı olmak üzere, üç seçim atlatmış bulunmaktayız. Teşkilatımızla beraber bu seçim sathında sahada baskın bir derecede sizlerle beraber çalışma fırsatı bulduk ve bunlarla beraber de bir sonuç elde edildi. Gerçi bir bayram programı ama hazır mikrofon bizdeyken değerlendirme de yapalım… Ne yazık ki Nazilli de dahil olmak üzere, tüm Türkiye’de istenilen elde edilmesi beklenen sonuçlar, elde edilemedi. Bu konuda ben şahsım adına son derece üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum. Herkesi sandığa davet etmemize rağmen, ne yazık ki Nazilli’de toplam 25 bin seçmen sandığa gitmedi. Ve bugün elde ettiğimiz sonuçların matematiğine baktığımız zaman, ne yazık ki sandığa gelmeyen seçmen, bizim safımızdaki seçmenlerdi. Tabii diğer partilerdeki denge unsurları da çok çok değişti. Çok ümit edilen, çok büyük başarı göstereceğine inanılan partiler ise gerek Nazilli’de, gerekse Türkiye çapında yerle yeksan olmuş oylar aldılar. Bunlar da bu seçim sistematiğini ve matematiğini bozan en önemli detaylardan bir tanesi. Sonuç itibarıyla halkımız bir teveccühte bulundu. Bu teveccühe saygı duymak, bizim en büyük görevimiz. Verdiği karar da başımızın tacı. Ayrıca yeni seçilen belediye başkanımız CHP’li Doktor sayın Ertuğrul Tetik’i de yürekten, gönülden kutluyorum. Beraberinde seçilen belediye meclis üyelerini de aynı şekilde Nazillimize daha iyi hizmetler yapabilmeleri adına onları da gönülden kutluyorum. Allah yollarını açık eylesin.”

KENDİMLE ALAKALI DA HESAPLAŞMA YAŞIYORUM!

“Bizim seçim süresince anlatmaya çalıştığımız tek şey; gerçek belediyecilik, hizmet belediyeciliğiydi. Zannediyorum burada da bizim de anlatamadığımız, yapamadığımız şeyler olmuş. Burada da teşkilatın orada kendimle de alakalı hesaplaşma yaşıyorum. Açık konuşmak gerekirse, süreç neyi getirir, neyi götürür onu bilmiyorum arkadaşlar. Ancak şunu herkesin çok iyi bilmesini istiyorum ki; burada oturan birçok arkadaşım beni çok evvelden de tanır. Biz davasına sahip çıkan, davasını sancak ilan etmişlerdeniz. Her ne olursa olsun, her kim olursa olsun bizim davamızın yanında olan herkesin yanındayız, arkasındayız. Ve şunu ifade etmek istiyorum, kimse üzülmesin, kimse geleceğe dair korkular yaşamasın. Çünkü gelecek bizim arkadaşlar. Ben her zaman şunu ifade ediyorum: Her gecenin bir sabahı vardır! Ve bu bağlamda biz daha iyi hizmet edebilmek için yine bir olacağız, beraber olacağız ve çok çalışacağız.”

BU KOLTUKLAR, BU MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ!

“Burada yanımda çok kıymetli abilerim var. Bunların hepsi beraber çalıştığımız, çok kıymetli insanlar; Milletvekillerimiz, belediye başkanımız, parti kurucumuz, ilçe başkanımız… Hepimiz çok iyi biliyoruz; bu koltuklar, bu makamlar gelip geçici. 22 yıl boyunca aramızdaki bütün duygu ve enerjimizi biz hizmet odaklı olarak; bu insanlara, bu millete, bu ülkeye ne yapabiliriz, liderimizin yanında nasıl durabilirizin hesabı ile çalışmış olan insanlarız. Bundan sonra da bu böyle olacak. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Bugüne kadar göstermiş olduğu özveriden dolayı da herkese teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Partili Beyazıt, hem bayramlaştı hem de özeleştiri yaptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin