“Tüm vatandaşlarımıza şeker tadında bir bayram diliyorum”

Hep birlikte bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, yayımladığı mesajla Nazillililerin bayramını kutladı. Tetik, “Hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgi ve dayanışma hissinin kalbimizi doldurduğu, rahmet ve bereket ayı Ramazan ayını hep birlikte idrak etmenin mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HERKESİN KUCAKLAŞABİLDİĞİ GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM!

Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Tetik, şu ifadeleri kullandı: “Baharı hep birlikte karşıladık, bayramı da hep birlikte karşılıyoruz. Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar, milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, geleceğe umutla ve birlikte bakabildiğimiz, sevginin ve hoşgörünün bütün gönüllere hakim olduğu, tüm farklılıklarımıza rağmen herkesin kucaklaşabildiği güzel günler temenni ediyorum.”

‘ÖNCE CAN’ DİYEREK TRAFİK KURALLARINA UYALIM! 

Nazilli Belediyesi’nin tüm ekiplerinin vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladığını ve sahada olduğunu hatırlatan Başkan Tetik, bayram dolayısıyla trafiğe çıkan tüm vatandaşları da dikkatli olmaları konusunda uyardı. Tetik; “Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketine, eş dost ve akrabalarını ziyarete gidecek olan tüm vatandaşlarımızın gereken dikkati elden bırakmamalarını önemle rica ediyorum. Uzun bir tatil sürecinin olmasından dolayı yoğun bir trafik akışı olduğu bilinciyle hareket edelim. Bu nedenle, önce can diyerek trafik kurallarına uyulması oldukça önemli. Sevdiklerinize ve sevenlerinize tez zamanda değil, sağlıkla kavuşmanız gerekli. Bu duygularla tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; bayramın ülkemize sağlık, barış, kardeşlik, adalet ve hukuk getirmesini diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Tüm vatandaşlarımıza şeker tadında bir bayram diliyorum”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin