Aydın İl Jandarma Komutanlığı, düzensiz göçmenlere göz açtırmıyor!

Düzensiz göçmen kaçakçılığı ve göçmenlere yönelik denetimlerini ara vermeden sürdüren Aydın İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde yaptığı denetimlerde 4 bin 466 şahsın sorgusunu yaparak 41 göçmene idari işlem uyguladı, çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheliyi yakaladı ve bir işletmeye de idari para cezası uyguladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzensiz göçmen kaçakçılığıyla mücadelesi hız kesmeden sürüyor.

Edinilen bilgilere göre; İlçe Jandarma Komutanlıklarınca düzensiz göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen uygulamalarda; 4 bin 466 şahsın sorgusu yapıldı. Bu sorgulamalarda 41 düzensiz göçmene işlem uygulandığı ve bu kişilerin idari işlemlerinin ardından Aydın GGM’ye teslim edildiği öğrenildi.

Ayrıca, Efeler ilçesinde 4 düzensiz göçmen çalıştıran bir işletmeye 227 bin 8 TL idari para cezası uygulanırken; Kuşadası, Köşk, Söke, Nazilli ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalanarak, haklarında adli ve idari işlem yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydın İl Jandarma Komutanlığı, düzensiz göçmenlere göz açtırmıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin