Alparslan Türkeş, vefatının 27. yıldönümünde rahmetle anıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, vefatının 27. yıldönümünde Türkiye genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı. MHP Nazilli İlçe Başkanlığı ile Nazilli Ülkü Ocakları Belediye Meydanı’nda lokma hayrı gerçekleştirirken, MHP Bozdoğan İlçe Başkanlığı da pide hayrı gerçekleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, vefatının 27. yıldönümünde, Türkiye genelinde hayırla ve rahmetle anıldı.

Bu kapsamda MHP Nazilli İlçe Başkanlığı da, Nazilli Ülkü Ocakları ile birlikte lokma hayrı gerçekleştirdi. Belediye Meydanı’ndaki hayra; MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Özmen ile partililer katıldı. Merhum Başbuğ Türkeş ve ülkücü şehitlerin ruhlarına duaların edildiği Belediye Meydanı’ndaki hayra, Nazilli sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Etkinlik hakkında Gazete NAZİLLİ’ye konuşan İlçe Başkanı Eren, şunları söyledi: “MHP Nazilli İlçe Başkanlığı ve Nazilli Ülkü Ocakları olarak Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının 27. yıldönümü dolayısıyla lokma hayrı gerçekleştirdik. Başbuğumuz Türkeş’i, ülkücü şehitlerimizi, fani hayattan göç etmiş ülküdaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükranla yad ediyorum.”

BOZDOĞAN’DA DA PİDE HAYRI

Alparslan Türkeş’in vefatının sene-i devriyesinde bir etkinlik de Bozdoğan’da gerçekleşti. MHP Bozdoğan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Başkanı Ömer Güraydın ve yönetim kurulu üyeleri ile Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren katıldı. Rahmetli Türkeş’in ve ülkücü şehitlerin dualarla yad edildiği programda, vatandaşlara Ramazan Pidesi dağıtıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alparslan Türkeş, vefatının 27. yıldönümünde rahmetle anıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin