“Bu yolda başarı için hep birlikte çalışacağız!”

Gazete NAZİLLİ olarak, Nazilli siyasetinin önemli isimlerine 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ni nasıl gördüklerini sorduk. Konuğumuz, TOBB Aydın KGK İl İcra Kurulu Başkanı Güler Kurudere Akbaş, çiçeği burnunda Belediye Başkanı Dr. Tetik’i tebrik ederek, “Atamızın açtığı yolda, gösterdiği hedefte başarılı olmak için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Nazilli Belediye Başkanlığı yarışını kazanan isim, CHP’nin adayı Dr. Ertuğrul Tetik oldu. Aday adaylığı sürecinde Tetik ile yol arkadaşlığı yapan ve aynı zamanda TOBB Aydın KGK İl İcra Kurulu Başkanı olan Güler Kurudere Akbaş, seçimler sonrası Gazete NAZİLLİ’ye özel açıklamalarda bulundu…

ATAMIZIN AÇTIĞI YOLDA, GÖSTERDİĞİ HEDEFTE BAŞARILI OLMAK İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ!

“31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçları tam da tahmin ettiğim gibi oldu. Aylar öncesinden ülkemiz ekonomisindeki değişkenliğin ticarette, sanayide, tarımda, dar gelirli vatandaşlarımıza ve emeklimize yaşattığı çile bugünün habercisiydi. 

CHP’deki değişim ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve ekibini, seçimdeki başarımızda emeği geçen ve geçmiş olan örgütümüzün her bir bireyini can-ı gönülden kutluyorum. 

Aydın ilimiz, Nazilli ilçemiz ve yurdumun kırmızıya boyanan her kesimi, muhteşem bir emekle, özveriyle çalışmanın ödülüdür. Kazanan tüm belediye başkanlarımızı ve yerel yönetimlerimizi tebrik ediyor; halkı, hakkı eşit şekilde yönetmeyi, sevgiyle kucaklamalarını diliyorum. 

Bu memleket hepimizin, Atamızın açtığı yolda gösterdiği hedefte başarılı olmak için hep birlikte çalışacağız. 

Hâk huzurunda en kıymetli kul, vazifesini layıkıyla yapandır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Bu yolda başarı için hep birlikte çalışacağız!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin