“Rozetini bıraksın, tüm Nazilli’nin başkanı olsun!”

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Nazilli Belediye Başkanlığı yarışını kazanan isim CHP’li Dr. Ertuğrul Tetik oldu. Gazete NAZİLLİ olarak, Nazilli siyasetinin önemli isimlerine 2024 seçimlerini nasıl gördüklerini sorduk. Konuğumuz, Saadet Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Murat Melezoğlu, Tetik’i tebrik ederek, “Rozetini bıraksın, tüm Nazilli’nin başkanı olsun!” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Murat Melezoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin ardından Gazete NAZİLLİ’ye özel açıklamalarda bulundu…

ROZETİNİ BIRAKSIN, TÜM NAZİLLİ’NİN BAŞKANI OLSUN!

“2024 seçimlerinin Nazillimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sahada görüp endişelendiren en önemli husus, seçime katılım oranının bariz şekilde düşmesidir. Bu seçimlerde gördük ki iktidarın hikayesi bitmiştir. Diğer yandan muhalefetin de bir hikayesi ve ideali yoktur! Bu da siyasette yeniden bir yapılanmanın, değişmenin olacağının görüntüsüdür. Şu an kazanmış gibi gözüken muhalefet partisinin oyları bilinmelidir ki emanettir, bu şansı iyi kullanmaları durumunda yani bir hikaye yazabilirlerse arkası gelebilir. Aynı, gösterime giren ve çok izlenen bir film gibi! Bu filmde ya kendini görür, ya gideceği/geleceği yeri görür, ya idealini görür, ya olmak istediği yeri görür. İşte Türk siyasetinde bu hikayeler bitmiş durumda, bunu görmekteyiz. Bu hikayeyi yazabilen, buradan tam anlamıyla yırtıp çıkacaktır. Geçmişe bakıldığında; Ecevit, Erbakan ve Erdoğan bu şekilde tek başına bir hikayeyle çıkmışlar ve başarılı olmuşlardır. Bu bağlamda teşkilat olarak da dersler çıkarıp, yeni bir yapılanmayla bu mücadeleye tekrar başlayacağız. Çünkü Milli Görüş; bu ülkenin mihenk taşıdır, mayasıdır, teminatıdır, sigortasıdır. Ben kazanan adayı tebrik ediyor, Nazillimize hayırlar getirmesini ve rozetini bir kenara koyarak tüm Nazilli’nin başkanı olmasını temenni ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Rozetini bıraksın, tüm Nazilli’nin başkanı olsun!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin