Seçmen TETİK çekti, CHP %48,74 ile kazandı!

Nazilli’de sonucu günlerdir merakla beklenen 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin kazananı belli oldu… Sandığa giden Nazillili seçmen TETİK çekti, kazanan % 48,74 ile CHP’nin adayı Dr. Ertuğrul Tetik oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri, gerçekleşen oy verme işlemi ile tamamlandı. Nazilli’de efsane başkan diye lanse edilen Esat Ergüler, Dr. Ertuğrul Tetik, sürpriz çıkışıyla seçimin parlayan yıldızı Ali Çetinkaya, Cüneyt Korkmaz ve Murat Melezoğlu arasında geçmesi beklenen yarışın kazananı CHP’li isim Dr. Ertuğrul Tetik oldu.
Nazilli seçimlerinde halkın karşısına çıkan birbirinden değerli isimlerin kıyasıya rekabetinde mutlu sona ulaşan CHP’li isim Tetik, en yakın rakibine 15 puan fark atarak Belediye Meydanı’nda bir başka kazanan isim olan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile kutlamalara katıldı. Burada halka hitap eden Tetik, “Öncelikle bana inanan ve destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Başardık. Nazilli artık sosyal belediyecilikle tanışacak. Rakiplerime de buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’de bir ilke imza atarak çok güzel bir seçimi geçirdik. Hepiniz sağ olun var olun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Seçmen TETİK çekti, CHP %48,74 ile kazandı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin