20 bin İNCİR FİDANI dağıtıldı

Nazilli Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde üretilen 20 bin incir fidanı "Çiftçilerimizle El Ele Projesi" kapsamında, düzenlenen organizasyonla vatandaşlara dağıtıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli’nin simgeleri olan zeytin, kestane ve incirin üretiminin ve rekoltesinin artırılması için son bir yıl içerisinde 100 binden fazla fidan dağıtan Nazilli Belediyesi, Tarım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yetiştirilen 20 bin incir fidanını daha vatandaşlara dağıttı.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ev sahipliğinde Belediye Meydanı’nda düzenlenen fidan dağıtım törenine; AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve partililer katıldı.

BAŞLATTIĞIMIZ GELENEĞİN SÜRDÜRÜLMESİ NAZİLLİ’YE GÜÇ KATACAK

İncir fidanlarını vatandaşlara dağıtan Başkan Özcan; “Öncelikle fidanlarımızın üretiminde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl 50 bin fidan kapasiteli tesisi hayata geçireceğimizin sözünü vermiştik. Orada kendi yetiştirdiğimiz fidanları bugün hemşehrilerimize dağıtıyoruz. Dünyanın en verimli topraklarına sahip Nazillimizde tarımsal üretimi artırmak ve desteklemek için ciddi bir çalışma yaptık. Üretim çeşitliliğinin artırılması ve başlattığımız geleneğin sürdürülmesi tarım cenneti Nazillimize güç kazandıracaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
20 bin İNCİR FİDANI dağıtıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin