Nazilli’de modanın yeni adresi; By Serpil Ateş açıldı!

Nazillili şık kadınların giyimdeki yeni adresi By Serpil Ateş olacak. Moda Tasarım Uzmanı Serpil Ateş’in işletmeciliğini yaptığı butik, İnci Yaşam AVM’de açıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Kent Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü mezunu olan Serpil Ateş’in kendi ismini taşıyan butiği By Serpil Ateş, İnci Yaşam AVM’de yoğun katılımın gözlemlendiği görkemli bir açılışla Nazilli’ye ‘Merhaba’ dedi.

Giyimine özen gösteren Nazillili kadınların büyük ilgi gösterdiği By Serpil Ateş’in açılışına; Nazilli belediye başkan adayları, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katılırken, çeşitli STK temsilcileri ile Ateş’in ailesi ve dostları da katıldı. Açılış kurdelesinin dualarla kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve beraberindekiler mağazayı gezerek, ürünleri incelediler.

Açılış sonrası gazetemize özel açıklamalarda bulunan Moda Tasarım Uzmanı Serpil Ateş, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve katılımcılara teşekkür etti. Ateş, “Nişantaşı’nda çalıştığımız firmanın özel kreasyonlarından seçtiğim özel tasarım ürünlerimizi sergiliyoruz. Ayrıca İtalya menşeli bir firma ile çalışıyor ve birlikte çalıştığımız bir diğer firmamız aracılığıyla İtalya’dan özel kreasyon ürünler getirtiyoruz. Olumlu anlamda çok güzel geri dönüşler aldık ve açılışımızda da bu yansımalara tekrar tekrar şahit olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de Türkiye genelinde franchising düşünüyoruz. Ayrıca, çok yakında kendi kreasyonlarımızı da vitrine çıkartacağımızın müjdesini şimdiden Nazillili hanımlara duyurayım.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli’de modanın yeni adresi; By Serpil Ateş açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin