Belediye başkan adayları, kazanmak için tam kadro sahada…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halihazırda görevi başında bulunan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 2019 yılında İYİ Parti’nin Millet İttifakı adayı olarak seçimlere girdi ve kazandı. Özcan, ilerleyen yıllarda partisinden istifa ederek AK Parti saflarına katıldı. Ancak AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde aday tercihini, yaklaşık 3 dönem belediye başkanlığı yapmış olan Esat Ergüler’den yana kullandı.

ZİRVEDE BIRAKMAK LAZIM!

Ergüler Nazilli’ye, Nazilli ise Ergüler ismine hiç yabancı değil. Belediye başkanlığında 3. dönemini doldurmaya ramak kalmışken, milletvekili olmaya karar verip belediye başkanlığından istifa eden Ergüler’in yıllar sonra tekrar bıraktığı noktaya dönmesine kimse bir anlam veremiyor. Bu dönüş, parti cenahında “Efsane Başkan” mottolarıyla sunulurken, halk cenahında ise “zirvede bırakmak lazım” söylemleri dolaşımda.

ÜRETEN, DEĞER KATAN, YAŞAYAN, YAŞATAN BELEDİYECİLİK!

Memleket Partisi’nin adayı Ali Çetinkaya ise, sahadaki en avantajlı aday konumunda… Türkiye’de ismi ilk açıklanan belediye başkan adayı olan Çetinkaya, 2019 yılında CHP adayı olarak göreve talip oldu, ancak Millet İttifakı’nın şekillenmesiyle, İYİ Parti Adayı Kürşat Engin Özcan aday gösterildi. Günümüze gelindiğinde ise; 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için aday olduktan sonra kimsenin şans tanımadığı Çetinkaya, kararlı duruşu ve istikrarıyla Nazilli’nin umut vadeden ismi oldu. Son günlerde çekilmesi için art arda gelen teklifleri elinin tersiyle iterek “Ben Nazilli Belediye Başkanı olacağım” iddiasının arkasında dimdik durmaya devam ediyor. Ürün çeşitliliği ve yüksek üretim kapasitesiyle tarım başkenti sayılabilecek Nazilli’nin, Tarımsal Sanayileşme ve Kooperatifçilikle kalkınacağını söyleyen Çetinkaya, “Üreten, Değer Katan, Yaşayan, Yaşatan Belediyecilik” mottosuyla seçim çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKA BİR NAZİLLİ MÜMKÜN!

Saadet Partisi’nin adayı ise; yaklaşık 30 yıl Milli Görüş içerisinde siyaset yapmış bir isim: Murat Melezoğlu. “Hak ettiğin yaşam bu değil. Başka bir Nazilli mümkün” sloganıyla yola çıkan Melezoğlu, dinamik ve tecrübeli ekibiyle, Nazilli’yi adım adım gezmeye devam ediyor. Seçmene ulaşma noktasında gece-gündüz demeden, aktif bir şekilde saha çalışmalarını sürdüren Melezoğlu, Nazilli’yi tüketen değil, üreten bir şehir yapacağının altını çiziyor.

ÜÇÜNCÜ YILIN SONUNDA BORCUMUZ BİTECEK!

“Önce İnsan, Önce Nazilli” söylemiyle seçmenin karşısına çıkan İYİ Parti’nin Adayı Cüneyt Korkmaz, Nazilli’nin en bilinen, en tanınan esnaflarından birisi. Aday olarak isminin açıklanmasından hemen sonra saha çalışmalarına başlayan Korkmaz, tarımsal çalışmalar ve GES gibi projeleriyle belediyenin borcunu ilk yılda stabil hale getireceğini, üçüncü yılın sonunda ise borcu tamamıyla kapatacağı konusunda hayli iddialı.

NAZİLLİ’YE ŞİFA OLMAYA GELİYORUM!

CHP’nin adayı Dr. Ertuğrul Tetik, aday adaylığı sürecinden bu yana yaşanan tüm olumsuzlukların üzerine partiye adeta ilaç gibi geldi. İsminin açıklandığı andan itibaren kolları sıvayıp sahaya çıkan Tetik, “İşimiz Gücümüz Nazilli” sloganıyla seçmenin nabzını tutmaya devam ediyor. Diğer rakipleri gibi esnaf, vatandaş ziyaretleri ile çalışmalarını ve projelerini Nazilli sakinleriyle paylaşan Tetik, “Nazilli’ye şifa olmaya geliyorum.” diyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye başkan adayları, kazanmak için tam kadro sahada…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin