Gibi değil, bizzat anne elinden çıkmış zeytinyağlı ev börekleri, mantı, sarma, dolma, keşkek ve daha nice lezzetleri ile ‘URS Gurme Yöresel Lezzetler’ açıldı… Altıntaş Mahallesi, 107 Sokak (Koca Camii arkası) No: 35 adresinde hizmete giren işletme, hem salon hem de paket servisi ile damak tadına önem veren lezzet müdavimleri ile buluştu.

Duygu Sancaktar ile annesi Aynur Demiröz’ün el lezzetlerinin komşu ve akrabalardan aldığı iltifat, ilgi ve destek sonucu ortaya çıkan ‘neden bir işletme olmasın?’ fikri, kısa sürede Koca Camii arkasında hijyenik ve pırıl pırıl açık mutfağı ile ‘URS Gurme Yöresel Lezzetler’e dönüştü.
Günün her saatinde zeytinyağlı otlu (ıspanak, pırasa, dalgan, lor) ev böreğinin yer alacağı tezgâhta ayrıca; %100 dana kıymalı ev mantısı, sarma, dolma ve gözleme çeşitleri bulunuyor.

FİYATTAN TAVİZ VERİYORUZ; LEZZETTEN VE KALİTEDEN ASLA!..
Her Pazartesi günü ‘1’e 1’ ölçeği ile sunulacak KEŞKEK’te iddialı olduklarını vurgulayan Sancaktar, yolculuklarının hamur işleri ile başladığını ve imalatta tamamıyla yöresel ürünlerden istifade ettiklerini belirterek, “Bugün damaklarınızı şenlendirdiğine inandığımız enfes lezzetlerimiz, yarın da aynı reçete ve aynı usülle hazırlanıp sunulacaktır. Bunu garanti ediyoruz. Örneğin; sunulan üründen daha fazla kazanmak adına kısacağınız miktar ya da yapacağınız değişiklik, kendini mutlaka belli eder. Boşuna dememişler; ‘göz aldanır, mide aldanmaz’ diye… Üretimimizin olmazsa olmazı; zeytinyağı ve taze, günlük malzemedir. ‘Kandırılan her müşteri, kaybedilen bir servettir’ bilinciyle hareket ediyor ve önceliğimizin lezzet olduğunun altını kalınca çiziyoruz. Müşterinin lezzete ve hijyene önem verdiğini biliyor, fiyatlarımızı da makul seviyelerde tutarak herkese ve her keseye hitap etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.






