‘7’den 77’ye Sanat’ resim sergisi, büyük ilgi gördü!

Adını, Nazilli Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde eğitim gören her yaş grubundaki kursiyerlerinden alan ‘7’den 77’ye Sanat’ isimli resim sergisi, sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi’nin ‘7’den 77’ye Sanat’ isimli çocuk ve yetişkin resim sergisi, Belediye Meydanı’nda sanatseverlerle buluştu.

Nazilli İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Mutlu ve Selahattin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Nazilli HEM Müdürü Mustafa Savaş ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Serkan Arslanargun’un kestiği kurdele ile açılan ‘7’den 77’ye Sanat’ isimli resim sergisi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Protokol üyeleri, sergilenen resimleri birlikte gezerek çalışmaları tek tek inceledi, eser sahiplerinden çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldılar.

Yaklaşık 90 akrilik tualin yer aldığı resim sergisinde her yaş grubundan HEM kursiyerinin çalışmasının sergilendiğini aktaran Görsel Sanatlar Öğretmeni Arslanargun, alanda sergilenen eserlerin bir yıllık bir çalışmanın, emeğin ürünü olduğunu belirterek, “Özellikle çocuklarımızın hem yeteneklerini geliştirmek hem onları geleceğe hazırlamak ve özgüvenlerini arttırmak için bu çalışmalar önem arz ediyor.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘7’den 77’ye Sanat’ resim sergisi, büyük ilgi gördü!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin