4-6 yaş minikler için Kur’an Kursları 9 Eylül’de başlıyor!

Okul öncesi minikler için hazırlanan program kapsamında 4-6 Yaş Kur’an Kursları'na kayıtlar başladı. 9 Eylül’de eğitimin başlayacağı kurslarda, MEB müfredatı ile birlikte minikler için dolu dolu bir eğitim programı hazırlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirdiği okul öncesi eğitim çağındaki çocuklara yönelik Kur’an Kursları, 9 Eylül’de başlıyor.

4-6 Yaş Kur’an Kursları hakkında Gazete NAZİLLİ’ye açıklamalarda bulunan Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı; Hacı Mehmet Yorgancılar, Yunus Emre, Bilal-i Habeşi ve Hacı Faris Korkmaz 4-6 Yaş Kur’an Kursları’nın, 2024-2025 Eğitim Yılı Ön Kayıtları’nın başladığını açıkladı.
Eğitimlerin 9 Eylül’de başlayacağını ifade eden Bayrakçı; sabahçı, öğlenci ve tam gün seçenekleri ile kayıtların şimdiden oluşturulabileceğini söyledi.

Bayrakçı, Milli Eğitim müfredatının işlendiği kurslarda miniklerin motor becerisinin geliştirilmesinin yanında, Elif-Ba, Kur’an-ı Kerim, değerlerimiz ve dini bilgilerin öğretileceğini belirterek, milli ve manevi değerlerini bilen neslin yetişmesi için bu kursların çok önemli bir basamak olduğunu ifade etti.

DOLU DOLU BİR EĞİTİM PROGRAMI!

Hacı Mehmet Yorgancılar 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda; Kur’an-ı Kerim Eğitimi, Dini Bilgiler, Değerler Eğitimi, Okul Öncesi Eğitim, Dualar, Kodlama, Matematik ve İngilizce yer alıyor.

Yunus Emre 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda; Kur’an-ı Kerim Eğitimi, Değerler Eğitimi, Dua ve Sure Ezberleri, Aktivite Saatleri, Eğlenceli Oyunlar ve Temel Kavramlar yer alıyor.

Ayrıntılı bilgi için Nazilli Müftülüğü; (0256) 313 13 13

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
4-6 yaş minikler için Kur’an Kursları 9 Eylül’de başlıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin