2 saatte 500 torba çöp toplandı… ‘YETER ATMAYIN GARİ’

Nazilli Belediyesi’nin Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlediği çöp toplama etkinliği geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Doğaseverler, topladıkları çöplerle ‘YETER ATMAYIN GARİ’ yazarak, tüm Türkiye’ye duyarlılık mesajı verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla, İsabeyli Mesire Alanı’nda çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, dernekler, doğa severler ile öğrencilerin katıldığı ve iki saat gibi kısa bir sürede 500 torba çöpün toplandığı programda, özellikle minik öğrencilerin duyarlı davranışları büyüklere örnek oldu.

Bölgede piknik yapan ve günün sonunda evsel atıklarını doğada bırakan vatandaşlara seslenen minikler, ‘temiz bir dünya’ istiyoruz diyerek mesaj verdi.

YETER ATMAYIN GARİ!

İştiraklerinden dolayı tüm doğa dostlarına teşekkür eden Başkan Tetik; “Öğrencilerimizin doğamız konusunda bu denli bilgili ve duyarlı olması dünyamızın geleceği konusunda beni çok umutlandırdı. Tüm halkımıza, dünyamıza karşı aynı duyarlılıkla davranmaları konusunda çağrıda bulunuyorum. Doğamız bize miras değil, gelecek nesillere bırakacağımız bir emanet. Bu nedenle çevremizi ve doğal kaynaklarımızı korumak bizim sorumluluğumuz. Bugün bir kere daha gördük ki, evlatlarımız bu konuda büyüklerden çok daha hassas davranıyor. Her birinin güzel yüreklerinden öpüyorum.” dedi.

Program sonunda, toplanan çöplerle ‘yeter atmayın gari’ yazılarak Nazilli’den tüm Türkiye’ye duyarlılık mesajı verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2 saatte 500 torba çöp toplandı… ‘YETER ATMAYIN GARİ’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin