2 milyon 813 bin TL’ye yenilendiler!

Olumsuz hava koşulları dolayısıyla büyük zarar gören Nazilli MESEM binasının çatısındaki çalışmalar tamamlanırken, İsabeyli Anaokulu’nda da 6 Ağustos’ta dış kaynaklı bir yangında kül olan çatıda çalışmalar tamamlanmak üzere... Her iki çatının toplam maliyetinin 2 milyon 813 bin TL olduğu öğrenildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MESEM’İN ÇATISI 6 GÜNDE TAMAMLANDI!

Geçtiğimiz Mayıs ayında yaşanan olumsuz hava koşullarında yerinden sökülerek büyük zarar gören Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) binasının çatısı hakkında yetkili makamlarla yapılan yazışmalar kısa sürede sonuç verdi.

Aydın Valiliği’ne bağlı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından çıkılan ihaleyi 1 milyon 558 bin TL bedelle alan Ankara merkezli Üneşler Yapı Emlak İnşaat, imzalanan protokolün ardından 25 Ağustos’ta işe başladı. Ahşap iskeleti yeniden kurulup membran döşenen ardından da kiremitleri dizilen çatı, 6 iş günü içerisinde tamamlandı.

ANAOKULU’NDA KİREMİT DİZİLİMİNE BAŞLANDI!

Söndürülmeden atılan bir izmaritin sebep olduğu yangında çatısı kül olan İsabeyli Anaokulu’nda çalışmalar tamamlanma noktasına geldi.

6 Ağustos’taki yangının ardından İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı hasar tespitinin ardından YİKOB, çatı için ihaleye çıktı. İhaleyi 1 milyon 255 bin TL bedelle alan Nazilli merkezli YUSAN İnşaat Ltd. Şti., hem eğitimin aksamaması hem de öğrencilerin güvenliğini düşünerek prosedürleri ve sözleşmenin imzalanmasını beklemeden çatının kurulumunu tamamladı.

Çatı iskeletinin tamanlanmasıyla artık bitirmeye yakın olduklarını ifade eden firma yetkilisi Yusuf Kesmez, kiremitlerin dizilimine başladıklarını belirterek, önümüzdeki 3 iş günü içerisinde çatıyı tamamen bitirmiş olacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2 milyon 813 bin TL’ye yenilendiler!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin