171 Sokak da parke taşı ile tanıştı!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstiklal Mahallesi 171 Sokak’ta yol yenileme çalışmasını tamamladı. Sokak, parke taşı döşenerek yazın tozundan kışın çamurundan kurtarıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tren yolu kenarında ve yıllardır işlek olmasına rağmen hizmetten mahrum kalmış 171 Sokak’ta, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 900 metrekarelik parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Dallıca sınırından başlayan 171 Sokak’ta ekipler ilk olarak iş makineleri ile yolun stabilizesini gerçekleştirdi, ardından da 1 kilometrelik parke taşı döşemesi uygulaması ile çalışmalarını tamamladı. Bu çalışma ile eş zamanlı olarak yine İstiklal Mahallesi 522 Sokak’ta da 750 metrekarelik kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştirildi.

“YILLARDIR ÇİLE ÇEKİYORDUK”

Evlerinin önünden geçen ve oldukça yoğun olarak kullanılan yolun yapımı için müracaata bulunan mahalle sakini Ali Çetinkaya, gerçekleştirilen çalışma için emeği geçen herkese teşekkür etti. Okul trafiği yoğunlaşmadan ve yağışlar başlamadan yolun bitirildiğini söyleyen Çetinkaya; “Biz yıllardır burada çile çekiyorduk. Songül Muhtarımın da gayreti ve uğraşısı ile artık bu çilemiz bitti. Bizlerin bu mağduriyetten kurtulmasını sağlayan Belediye Başkanımız Ertuğrul Tetik’e, müdürüme ve burada emek veren tüm ekiplere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“BU YOL, KANAYAN YARAMIZDI”

Mahallesinde ve özellikle de aciliyeti ön planda olan 171 Sokak’ta yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren İstiklal Mahallesi Muhtarı Songül Meke de; “Mahalle sakini Ali Çetinkaya ağabeyimizin halk gününde Başkanımızdan talep ettiği yol çalışması çok şükür ki sonuçsuz kalmadı. Bu yol mahallemizin kanayan bir yarasıydı yıllardır her sağanak yağışta su altında kalıyordu. Bu kanayan yaramız sonlandırıldı. Öncelikle Başkanım Dr. Ertuğrul Tetik, Fen İşleri Müdürüm ve personeli ile burada emek harcayan her kese çok teşekkür ediyor, mahallemde çalışmaların devamını temenni ediyorum.” diye konuştu.

“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ HEP NAZİLLİ”

Her hafta gerçekleştirdikleri halk günü programı ile doğrudan vatandaşın istek ve taleplerini öğrenerek gereğini yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Ertuğrul Tetik ise, “Vatandaşımızın kanayan yara olarak belirttikleri bir sorunu daha çözmüş olduk. Kanayan yarasını kapatmış olduk. Çünkü işimiz gücümüz hep Nazilli!” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
171 Sokak da parke taşı ile tanıştı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin