%100 dana eti hamburger, %50 indirim… Baget Burger açılıyor!

Nazilli İnci AVM’de açılacak 11. şubesiyle Nazillililere ‘merhaba’ diyecek olan Baget Burger, %100 dana etten mamül birbirinden iddialı 10 hamburger çeşidiyle geliyor. Firma yetkilisi İbrahim Cantürk, “Nazillilileri yarın mutlaka açılışa bekliyoruz. Zaten bizim burgerimizi yedikten sonra bir daha asla başka yere gitmeyeceksiniz, bundan eminiz.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şubat 2014’te kurulan ve önceliği müşterilerine, özellikle de çocuklara güvenle yiyebilecekleri ‘gerçek hamburgeri’ sunmak olan Baget Burger, 11. şubesiyle Nazillililere merhaba diyor.

İbrahim Cantürk ve marka sahibi Ayhan Ulam ortaklığıyla Cumartesi (05/10/2024) günü İnci AVM’de açılacak olan Baget Burger, birbirinden leziz 10 çeşit hamburgerle iddialı bir şekilde geliyor.

“BU HAMBURGERDEN SONRA BAŞKA YERE GİTMEYECEKSİNİZ!”

Her gün anlaşmalı oldukları kasaplardan gelecek %100 dana kıymasını hiçbir katkı maddesi içermeden hazırlayıp, özel soslar ve garnitürlerle birleştirip yine özel hazırlanan günlük taze ekmekler arasında sunacaklarını ifade eden Cantürk, Gazete NAZİLLİ’ye özel yaptığı açıklamada şunları söyledi…

“Baget Burger’in 11. şubesini Nazilli’de açıyoruz ve çok yakında da sırasıyla Aydın, Kuşadası ve İzmir şubesi ile büyüyerek bu lezzeti her yere, herkese ulaştırmaya devam edeceğiz.

Gıda sektöründe uzun yıllar çalışmış biri olarak sonrasında kurumsal firmada 12 yıl yöneticilik yaptım. Ardından marka sahibi arkadaşım zaten, birlikte Nazilli’ye bu lezzeti tattırmak istedik, karar verdik ve bir başlangıç yaptık.

Gerçek hamburger, daha ziyade ‘anne hamburgeri’ diyebiliriz buna; doğal, katkısız, donuk ürün kullanmadığımız hamburgeri Nazilli ile tanıştıracağız. Et burgerimizi %100 dana, tamamen yağsız et kullanarak üretiyoruz. Tavuk burger yok, daha doğrusu tavuk anlamında sadece schnitzel olarak var.

Nazillilileri mutlaka açılışa bekliyoruz. Zaten bizim burgerimizi yedikten sonra bir daha asla başka yere gitmeyecekler, bundan eminiz.

Tüm ürünler, açılışa özel 11:00’dan itibaren günboyu %50 indirimli olarak satışa sunulacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
%100 dana eti hamburger, %50 indirim… Baget Burger açılıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin